Stefanović: Izvinjenjem Vučića stavljena tačka na slučaj Nataše Jeremić

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da Policija neće pokretati nikakve radnje povodom optužbi potpredsednika Srpske napredne stranke da Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, kontroliše narko-tržište u Srbiji jer je "izvinjenjem Aleksandra Vučića na taj slučaj stavljena tačka".

Nebojša Stefanović Foto: Srđan Ilić

„Videli ste izjavu Vučića o tome, on se izvinio zbog te izjave. Ja nemam šta da dodam na to. Ta izjava govori dovoljno o svemu", rekao je Stefanović novinarima u Zemunu odgovarajući na pitanje da li će Policija pozvati Jovanova na informativni razgovor zbog tvrdnji koje je izneo.

Upitan kako je onda na razgovor pozvan Dragoslav Kosmajac pošto ga je Vučić imenovao za glavnog narko-dilera u Srbiji, Stefanović je odgovorio da "to nije za poređenje".

Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, oštro je odbacila sinoćno saopštenje vladajuće Srpske napredne stranke u kojoj je optužena da "upravlja celim narko-tržištem u Srbiji". Ona je rekla i da ne prihvata izvinjenje predsedničkog kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića jer misli da iza tog saopštenja stoji upravo on.

Izvor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.