Vučić u Titelu: Više novca za poljoprivredu

Predsednilki kandidat SNS-a Aleksandar Vučić posetio je gazdinstvo Ćirić agro MĐŽ u Titelu i najavio da će Vlada Srbije i Vojvodine ulagati sve više novca u privredu i razvoj poljoprivrede.

Aleksandar Vučić u Titelu

Kako je objavljeno na sajtu Vlade Srbije, Vučić je kazao da su ove godine iz budžeta davani podsticaji za nabavku traktora, protivgradne mreže i navodnjavanje.

On je naveo da je za ovu godinu predviđeno pet puta više ulaganja u poljoprivredu na republičkom i nekoliko puta na pokrajinskom nivou nego prošle godine, posebno u prerađivačku industriju.

Vučić je poručio da država odvaja sredstva za investicije, ali ne u smislu socijalne kategorije, već u nameri da podstiče rast.

Vučić je najavio i donošenje zakona za sezonske radnike koji predviđa najniže poreske stope i objasnio da je plan da porezi ne budu veći od 20 odsto, za razliku od onih koji sada opterećuju zarade, a iznose 64 odsto.

Izvor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.