Suzana Vasiljević o imenovanju u UO Košarkaškog saveza Srbije: Iskoristiću to za promociju Srbije

Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije, potvrdila je za Insajder da je imenovana za jednog od novih članova Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije.

Suzana Vasiljević

„Imenovana sam na predlog Košarkaškog saveza Srbije s idejom da na Svetskom prvenstvu košarkaše, njihov ugled i uticaj, kao i u ostalim sportskim takmičenjima, iskoristimo za promociju Srbije i da ih uključimo u sve marketinške aktivnosti koje za cilj imaju podizanje ugleda zemlje u svetu. Funkciju obavljam bez ikakve nadoknade“, navela je Suzana Vasiljević za Insajder.

Ona navodi da su u Košarkaškom savezu, s obzirom na njene veze u medijima u Srbiji, regionu i u svetu, smatrali da je kvalifikovana da zajedno s njima radi na promociji zemlje.

„Velika mi je čast sto su mi ukazali poverenje“, rekla je Vasiljević.

Košarkaški savez Srbije imenovao je kao nove članove Upravnog odbora predsednika Izvršnog odbora Rajfajzen banke Zorana Petrovića, predsednika Izvršnog odbora Triglav osiguranja Dragana Markovića, Suzanu Vasiljević i  Aleksandra Seratlića, izvršnog adirektor MPC Holdinga, rečeno je Insajderu u KSS

"Ideja je bila da košarkaše i ostale sportiste uključimo u promociju zemlje, u kampanju u koju država ulaže mnogo, a mi želimo da iskoristimo naš ugled i doprinesemo promeni imidža i promociji zemlje, naročito na Svetskom prvenstvu“, rečeno je Insajderu u KSS.

„Država i sponzori daju novac za organizaciju velikih takmičenja i kvalitetno funkcionisanje Košarkaškog saveza i smatramo da je u redu da njihovi predstavnici budu u Upravnom odboru kako bi imali uvid gde taj novac ide i za šta ga KSS koristi“, navode u KSS.

Svi novoimenovani članovi Upravnog odbora funkcije u Upravnom odboru će, kako ističu, obavljati bez ikakve nadoknade.

Izvor: Insajder

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.