Novinarka informativne redakcije Insajder TV.  

Ivana je nakon završenih master studija novinarstva na Fakultetu političkih nauka, profesionalne početke ostvarila u Produkcijskoj grupi Mreža. Višestruko nagrađivana na studentskim takmičenjima, posvećenost i analitičan pristup usavršila je kao saradnica na predmetima TV novinarstvo i Istraživačko TV novinarstvo na FPN-u i kao urednica studentske emisije Javna odbrana.

Televizijsko iskustvo stiče u okviru Naučnog programa Radio-televizije Srbije gde učestvuje u stvaranju emisije „Naučni portal“ u kojoj je bila i voditeljka. Uporedo, svojim pisanjem u okviru projekata organizacije CEPROM ukazuje na neke od najvažnijih tema u oblasti medijske pismenosti, kao što su prisustvo i posledice senzacionalističkog narativa, govora mržnje i značaj digitalnog opismenjavanja.

U Insajder televiziji Ivana se pored rada na tema iz oblasti društvenog i političkog života zemlje, bavi i problematikom ostvarivanja građanskih prava. U tom smislu doprinos je dala i ukazivanju na značaj izbornog procesa i ostvarivanja izbornog prava kroz ciklus emisija „Pravo na glas“.