Novinarka TV Insajder, urednica i voditeljka emisije „Priča o priči“ u kojoj nastoji da gledaoce podstakne da im priče ispričane kroz inostrane dokumentarne filmove koji prethode razgovoru sa gostima u studiju, budu inspiracija i za sagledavanje specifičnosti i univerzalnosti političkih i životnih tema u svetu i kod nas.

Pored toga Jasmina nastavlja da se bavi i dokumentaristikom, pa je tako za Insajder TV uradila i dokumentarac „Sudar svetova“ za koji je 2023. g. dobila i godišnje priznanje Ministarstva za ljudska i manjinska prava za podizanje svesti o položaju dece iz ranjivih i marginalizovanih društvenih grupa.

Novinarstvom je počela da se bavi još na studijama, prvo na Radiju Index prateći studentske demonstracije 1996 -1997. odakle prelazi na Radio B92. Potom profesionalnu karijeru nastavlja na TV B92 – najpre u TV produkciji, a kasnije u informativnom programu kao urednica i novinarka. 

Za emisiju Istina, odgovornost pomirenje, koja se bavila ratnim zločinima i suočavanjem sa prošlošću, nagrađena je godišnjom nagradom Evropskog pokreta u Srbiji. 2006. godinu provodi u Holandiji izveštavajući iz Međunarodnog suda pravde i Haškog tribunala za ratne zločine. Povremeno je objavljivala članke u nemačkom Fokusu, Zidojče Cajtungu, a pisala je i za domaće nedeljnike.

Dva puta je nagrađena nagradom za istraživačko novinarstvo koju dodeljuju NUNS i američka ambasada u Srbiji: jednom kao autorka emisije u kojoj je intervijuisala žene u zatvorima osuđene na dugogodišnje zatvorske kazne koje su posle višegodišnjeg zlostavljanja ubile svoje partnere. Drugi put kao urednica serijala B92 istražuje, za emisiju o „Žutoj kući“ u kojoj je istraživana priča o trgovini organima na Kosovu i Albaniji.