Na Insajder televiziji Milan je urednik i voditelj emisije Tabu i urednik TV magazina „Treća smena“. 

Lepa reč obeležila je mnoge njegove životne izbore, pa i izbor fakulteta i profesije. Diplomirao je na Filološkom fakultetu u Beogradu, na odseku Opšte književnosti i nauke o književnosti, a više od dvadeset godina gradi karijeru u medijima.  

Široki spektar interesovanja odrazio se i na njegov rad na televiziji, u štampanim i on line medijima, koji je ipak dominantno vezan za društvena zbivanja, kulturu i životne stilove.

U poslednjih petnaest godina Milan je uglavnom bio posvećen pisanoj reči i radu u štampanim i on line medijima. Bio je i glavni i odgovorni urednik najstarijeg muškog magazina na svetu „Esquire“ i magazina "Playboy", a pisao je i za kulturni vodič kroz Beograd „Grad“, magazine „Men’s Health“, „Kuća Stil“, „Cosmopolitan“, „Harper’s BAZAAR“, „Grazia“, „Marie Claire, „Sofia“ i mnoge druge.   

Njegovo televizijsko iskustvo do sada je obuhvatalo uređivanje jutarnjeg programa na Trećem kanalu RTS, uređivanje autorske emisije „Parole“ na RTV Košava, koja je obrađivala teme iz domena politike, kulture, sociologije, kao i uređivanje autorske emisije iz kulture „Između redova“ na ART TV.  

Milan je takođe bio i autor tekstova na Portalu Wannabe magazine i Wannabe Stars, urednik zabave na portalu Nadlanu.com, glavni urednik portala Esquire.rs i community manager na Attica Media SRB i izvršni urednik časopisa „Bazar“.  

Televiziji se vratio prepoznavši zajedničke vrednosti sa Insajder televizijom.