Milutin Bojović je kreativni producent Insajder TV, primarno zadužen za  realizaciju TV magazina „Treća smena“, u kome jednom nedeljno preuzima i  ulogu novinara i voditelja segmenta „Umrežavanje“.  

Zaljubljenik u televiziju od svoje 4. godine, kada od karte sveta i  kartonske kutije u spavaćoj sobi pravi svoj prvi TV studio. Odrasta  prateći domaće i strane TV kanale, znajući ime svakog voditelja i  novinara napamet.  

Upisuje novinarstvo na Fakultetu političkih nauka i još od prvih dana  studija beži od političke literature u radijsku i televizijsku  studentsku redakciju, gde stiče svoja prva novinarska znanja. Sa  osnovama zanata „iza kamere“ upoznaje se u Akademskom filmskom centru,  na obuci filmske i TV režije.  

Novinarsku praksu sticao je na Drugom programu Radio Beograda, N1  televizije i Prve srpske televizije, kao i kroz medijski monitoring u  okviru Centra za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA).   

Deo ekipe Insajdera postaje 2018. godine, sa željom da se bavi  novinarstvom, ali otkriva ceo novi svet TV produkcije, pa godinama kao  producent učestvuje u stvaranju Insajderovih informativnih, reportažnih,  dokumentarnih emisija i istraživačkih serijala. U drugoj godini rada  Insajder TV učestvuje u kreiranju dnevnog TV magazina „Treća smena“.