Novinarsku karijeru počela na „Radio Indexu“ sredinom devedesetih godina, gde je najveću praksu imala tokom studentskih protesta 96/97.

Radila je u dnevnim listovima "Građanin", "Blic" i "Glas javnosti", pisala za nedeljnik "Blic news".

Bila je skupštinski izveštač i urednik rubrika, da bi 2001. godine  prešla na BK TV gde je uređivala emisiju „Telefakt“, a jedno vreme bila  je i urednik Informativnog programa te televizije.

Od 2006. godine radila je na Radio-televiziji Srbije (RTS), za koju je  izveštavala sa referenduma u Crnoj Gori, kao i gotovo svih važnih  događaja u regionu, naročito sa izbora. Centralni dnevnik RTS-a u 19.30  uređivala je 12 godina, do 2017. godine.

Autor je više od 10 dokumentarnih filmova u produkciji RTS-a, između  ostalih: '68: Vrisak generacije i Zaostavština – o pola veka studentskih  protesta, „Pobednici svih poraza“ - osamdeset godina od Španskog  građanskog rata, „Tito, medijska ikona“, „Skoplje pre pola veka: Dan  koji je zaljuljao Jugoslaviju“, "Muzej garavih senki", povodom trideset  godina od najveće rudarske nesreće u SFRJ, u Aleksincu, film o pola veka  od epidemije variole vere, "Zadah proleća '72"...