Novinarka Insajder TV koja se bavi širokim spektrom tema, od političkih, društvenih do istraživačkih priča. 

Profesionalnu karijeru započela je u požarevačkom nezavisnom Radiju Boom 93, 2000. godine. Istovremeno, iz Požarevca je bila dopisnica RTV B92, ANEM-a, Radija Slobodna Evropa i Agencije Beta, a povremeno je pisala i za strane agencije i medije.

Od januara 2007. godine radila je na TV B92 kao jedna od autorki istraživačkih serijala „B 92 istražuje“ i  „REakcija“. Koautorka je najzapaženije istraživačke priče u ovim serijalima - „Tajna žute kuće“, za koju je dobila NUNS-ovu nagradu 2010. godine. Jedini je novinar sa ovih prostora koji je intervjuisao ukućane „žute kuće“, a o trgovini organima snimila je intervjue sa predstavnicima albanskih vlasti i zaposlenima u pravosuđu.   

Bila je saradnica prestižnih stranih medija, među kojima je i „Wall Street Journal“ za koji je sa novinarom Markom Čempionom objavljivala i neke koautorske tekstove.

Na Radio televiziji Vojvodine bila je autorka više istraživačkih emisija „Radar“, od 2011. do  2016. godine. Potom je nastavila da radi kao dopisnica te televizije iz Beograda.