Urednica dokumentarno informativnog serijala “Male velike priče” TV Insajder, novinarka i autorka mnogobrojnih dokumentarno-informativnih emisija, diplomirana rediteljka dokumentarnih i igranih filmova, master iz multimedije.

Oduvek su joj u fokusu društvene teme, ljudska prava i marginalizovane grupe.

Radila je u Ekonomist Magazinu, u informativnoj redakciji Radija B92 od 2001. godine, a kasnije i na TV B92 gde je bila autorka serijala “B92 Istražuje” i “REakcija” do 2011.

Dobitnica je više nagrada, među kojima su i Zlatna medalja u kategoriji mlađi novinari Press vitez za emisiju “Prostitucija: posao ili pakao“; NUNS-ova nagrada za istraživačko novinarstvo za serijal „Tajna žute kuće“ emitovan u okviru „Reakcije“; Bronzana povelja za televizijsku reportažu „Ja, žena sa sela“, Internacionalni festival reportaže, Sombor; Godišnja I medijska nagrada za toleranciju Poverenika za zaštitu ravnopravnosti i OEBS-a za dokumentarni film – reportažu „PozHIVtivan“, Vice Srbija

Autorka je interaktivnog dokumentarnog web sajta o Romkinjama  – podržanog od Rekonstrukcije Ženski Fond, sa kojim je od 2017. do aprila 2019. godine radila je na projektu UPDATE, medijskoj edukaciji romskih ženskih organizacija u Srbiji za kvalitetno predstavljanje na društvenim mrežama.

Sopstvenu produkciju pokrenula je 2013. godine i radila na mnogim projektima u zemlji I inostranstvu. Učestvovala je na brojnim radionicama i panelima i kao predavačica, pre svega se baveći temama nasilja u porodici, položaja žena u medijima, rodno osetljivog medijskog istraživanja, borbe protiv seksualnog i rodno zasnovanog nasilja, kao i u radionicama za nevladine ženske romske organizacije.