Jedan od urednika/autora TV Insajder, novinarka sa dugogodišnjim intenzivnim iskustvom u sferi ratnih zločina, organizovanog kriminala i slučajeva visoke korupcije u Srbiji i regionu.

“Zvanično” je članica redakcije Insajder od 2013. godine, a nezvanično pridružena članica i godinama pre toga. U Insajder Produkciji je od početka 2015. Radila je i kao novinarka, autorka i dnevna urednica na sajtu Insajder.net. Vodila je Insajder Debatu, prvu debatnu emisiju u kojoj su nakon nekoliko godina predstavnici vlasti pristali da suoče svoje stavove sa opzicijom i predstavnicima civilnog sektora o najvažnijim pitanjima za građane. Kao članica redakcije Insajder istraživala je tajne poslove u vezi sa oružjem, tajne koje su se krile iza upravljanja epidemijom korona virusa, pozadinu ubistva premijera Zorana Đinđića, ubistva novinara, ali do dana neotkrivene ratne zločine.

Sa novinarstvom “u krvi”, Senka može da se pohvali karijerom koja kreće još od njenih tinejdžerskih dana kada je bila deo jednog od prvih omladinskih magazina u Srbiji “L&P” i kada je uz majku Spomenku, koja je bila jedna od urednica Dnevnog Telegrafa Slavka Ćuruvije, veoma pažljivo pratila istraživačke priče ove dnevne novine. Nakon što se okušala u novinarstvu u tiražnim dnevnim i nedeljnim novinama, na nagovor majke je i poslala prijavu za novinara TV B92, potez koji će da odluči njenu dalju karijeru.

Posle intenzivnih obuka i medijskih treninga, prvi radni dan na televiziji joj je bio 12. mart 2003, kada je poslata da izveštava sa redovne konferencije za novinare u Vladi Srbije. Međutim tog dana, premijer Zoran Đinđić je ubijen u dvorištu Vlade, a ekipa TV B92 se našla na licu mesta. Ovaj atentat i izveštavanje o svim aspektima događaja koji će da promeni sudbinu Srbije sudbinski ju je vezalo za otkrivanje dokaza o vezama organizovanog kriminala s državnim strukturama. Pasionirano je pratila slučajeve ratnih zločina, kriminalnog udruživanja, trgovine narkoticima i oružjem, političkih ubistava sve do njihovih pravosnažnih presuda ili guranja u fioke srpskog pravosudno-političkog sistema.

Svoje novinarsko iskustvo proširila je radeći dokumentarne filmove o najugroženijim članovima društva, deci i marginalizovanim grupama, ali i nerešenim slučajevima ubistava novinara u celoj Srbiji, ali i na Kosovu.