Novinarka Insajder TV,  na kojoj uređuje i vodi emisiju „Insajder debata“

Kao novinarka počela je da radi još tokom studija na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Iskustvo je sticala u nezavisnim medijima, radeći sa vrhunskim urednicima od dnevnog lista „Demokratija“, preko Novinske agencije „Beta“, do Radija B92, a potom i Televizije B92. Bila je izveštač sa najdramatičnijih dogadjaja u novijoj istoriji Srbije, tokom devedesetih i ranih 2000.tih – od građanskih i studentskih protesta zbog izborne kradje glasova 1996/97., petooktobarske revolucije, isporučivanja Slobodana Miloševića Haškom tribunalu, do ubistva premijera Zorana Đinđića.

Kao akreditovani reporter iz Skupštine Srbije svojim izveštajima doprinela je promeni Zakona o porodici, izveštavala o promenama Ustava, kao i desetinama izmena i predloga zakona nakon raspada SRJ i proglašenja samostalnosti Republike Srbije.

U dugogodišnjoj karijeri političkog reportera, vodila je izborne emisije „Odluka“ na Televiziji B92 i bila jedna od urednica i voditeljki kultne emisije „Kažiprst“, koja je emitovana na RTV B92. Kratko vreme radila je i na Televiziji Prva, kao urednica i voditeljka emisije „Odgovor“.

Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, na odseku za novinarstvo i komunikologiju. Prethodno je diplomirala i na Višoj Učiteljskoj školi u Šapcu.

Svoju karijeru i stečena znanja iz oblasti medija poslednjih godina usmerava i u radu sa studentima novinarstva, kao i u obukama za javne nastupe, kao medijski ekspert.

Dobitnica je nagrade magazina „Status“ za novinarku godine 2012., koju dodeljuju kolege novinari.