Novinarka TV Insajder, pre svega zadužena za oblast pravosuđa, bezbednosti i istraživanje tema iz oblasti organizovanog kriminala, koje su i obeležile njeno dvodecenijsko iskustvo rada u medijima.

Na Insajder TV kanalu, deo je istraživačko-dokumentarnog tima koji kreira i emisiju „Slučaj“, posvećenu kriminalnim slučajevima koji su ostali sporni ili nerešeni i zbog propusta nadležnih državnih institucija.

Tokom 20 godina duge karijere Tamara je radila u brojnim medijima, od lokalne TV Mladenovac, do „Blica“ u kome je radila do 2017. i nedeljnika „Ekspres“ iz kog je u TV Insajder prešla u aprilu 2020. godine.

Slučajevima organizovanog kriminala bavi se još od akcije „Sablja“ i hapšenja „zemunskog klana“. Od tada je razotkrila brojne aktivnosti kriminalnih klanova, posebno onih koji imaju vodeću ulogu u međunarodnom švercu kokaina, kao i onih koji su bili organizatori zločina u cilju preuzimanja porevlasti od drugih kriminalnih grupacija. Zbog ovih istraživanja i medijskih tekstova, Tamara je bila pod policijskom zaštitom skoro četiri godine, a o svojoj bezbednosnoj ugroženosti svedočila je i u dokumentarnom filmu „Silom na sedmu“.