Novinarka TV Insajder, pre svega zadužena za oblasti pravosuđa, bezbednosti i istraživanje tema organizovanog kriminala koje su i obeležile njeno dvodecenijsko novinarsko iskustvo.

Na Insajder TV deo je istraživačko-dokumentarnog tima koji kreira i emisiju „Slučaj“, posvećenu kriminalnim slučajevima koji su ostali sporni ili nerešeni i zbog propusta nadležnih državnih institucija.

Tokom 20 godina duge karijere Tamara je radila u brojnim medijima, od lokalne TV Mladenovac, do „Blica“ u kome je radila do 2017. godine i nedeljnika „Ekspres“ iz koga je došla u TV Insajder.

Slučajevima organizovanog kriminala bavi se još od akcije „Sablja“ i hapšenja „zemunskog klana“. Od tada je razotkrila brojne aktivnosti kriminalnih klanova, posebno onih koji imaju vodeću ulogu u međunarodnom švercu kokaina kao i onih koji su bili organizatori zločina u cilju preuzimanja vlasti od drugih kriminalnih grupacija. Zbog ovih istraživanja i medijskih tekstova, Tamara je bila pod policijskom zaštitom skoro četiri godine, a o svojoj ugroženoj bezbednosti svedočila je i u dokumentarnom filmu „Silom na sedmu“.