Slučaj

Slučaj: Nerešeni zločini sa Zvezdare

45:40

Slučaj: Nerešeni zločini sa Zvezdare

Ubistvo vlasnika “Pink taksija” Teodora Gaćeše nije rešeno već šest godina. Godinu dana posle ovog ubistva nestao je i suvlasnik iste firme Miroslav Ranković. Ni taj slučaj nije rešen.

Za policiju i tužilastvo, ubistvo i nestanak dvojice vlasnika "Pink taksija" predstavlja, zbog nedostatka dokaza, nerešivu enigmu.

Međutim, propusti su brojni , a činjenice  koje otkrivamo ukazuju na isprepletane interese ubijenog vlasnika "Pink Taksija", nestalog suvlasnika iste firme, i jednog bivšeg policajca i  pripadnika organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka. 

Bivši policajac vezuje se i za ubistvo vlasnika "Pink taksija" i za nestanak suvlasnika istog taksi udruženja, a i za ubistvo na šinama. Pored svega toga uspeo je da bude i u bekstvu, a da kasnije i nestane. Svaka nova informacija dovodila je do još većeg zapleta. Na kraju, u ovom Slučaju, videćete tragove koji do danas nisu bili vidljivi ni za institucije ni za širu javnost, ali i dalje su tu.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.