Ubijen muškarac kod Uroševca

Kosovska policija saopštila je da se u Starom Kačaniku dogodilo ubistvo kada su nepoznate osobe ispalile više hitaca na vozilo kojim je upravljao N.C. (48).

Policija Kosova Foto: POLICIJA KOSOVA

Prištinski mediji navode da je žrtva N. C. bivši pripadnik OVK, osumnjičen za trostruko ubistvo u Kačaniku krajem septembra 2007.godine. 

Kako je saopštila Kosovska policija, beživotno telo pronađeno je na putu Kačanik-Uroševac, bez znakova života, a nedaleko odatle pronađeno je i jedno zapaljeno vozilo. 

Prema prvim informacijama sa uviđaja, sumnja se da su nepoznate osobe pucale na vozilo kojim je upravljao ubijeni i zatim napustile lice mesta u nepoznatom pravcu.

"Nedaleko od mesta događaja, u selu Sopotnica kod Kačanika, pronađeno je još jedno putničko vozilo zahvaćeno plamenom, i postoji sumnja da su osumnjičeni, nakon izvršenja ubistva, zapalili vozilo i pobegli. Telo stradalog N.C. starosti 48 godina upućeno je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Prištini. Timovi regionalne policije u Uroševcu iz različitih sektora neprestano rade na prikupljanju informacija na terenu kako bi se slučaj razjasnio što je pre moguće", navodi se u izveštaju policije. 

Mediji prenose da se radi o bivšem pripadniku OVK, koji je bio osumnjičen za trostruko ubistvo u Kačaniku koje je počinjeno krajem septembra 2007.godine.

Okružni sud ga je proglasio nevinim, a njegovo ime se ponovo pominjalo u vezi eksplozije u baru "Sekiraća" u Prištini, za šta je, takođe, oslobođen krivice.

Izvor: Tanjug