Didži klub: Sadržaj posvećen mladima na insajder.net

Insajder televizija je na svojim digitalnim kanalima pokrenula sadržaje koji su posvećeni mladima – na Jutjubu, TikToku, mreži X (nekada Tviter), Instagramu i na sajtu insajder.net.

Foto: Unsplash/John Schnobrich

U skladu sa zahtevima ove specifične publike i dinamičkom prirodom digitalnog doba, Insajder televizija prepoznala je neophodnost kreiranja sadržaja koji će biti u korak sa interesovanjima i potrebama mladih.

Upravo na ovim platformama, Insajder lansira "Didži klub", inovativni projekat koji ima za cilj da obogati lokalni medijski prostor sa sadržajem prilagođenim specifičnim interesovanjima i potrebama ove demografske grupe. 

Svake nedelje se objavljuje sadržaj koji je namenjen publici od 16 do 25 godina, a koji se bavi temema koje ih interesuju.

Uz to, "Didži klub" će služiti kao platforma koja će omogućiti mladima da dođu do informacija koje su prethodno bile nedovoljno zastupljene na tradicionalnim medijima. 

Kroz ovaj projekat, Insajder televizija nastoji da oblikuje buduće generacije koje će biti informisane, obrazovane i spremne da se suoče sa izazovima modernog društva. 

 Izvor: Insajder

eu za tebe

Ova stranica načinjena je i održava se uz finansijsku pomoć Evropske unije. Za njenu sadržinu isključivo je odgovorna Insajder produkcija, i ta sadržina nužno ne izražava stavove Evropske unije. © 2023. „Digital media for digital citizens“ 

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.