Od srede snižene cene još 16 proizvoda

U Srbiji će od srede, 20. septembra, biti jeftinije još 16 proizvoda, najavilo je Ministarstvo trgovine.

Tagovi:

Ilustracija. Foto: Franki Chamaki/Unsplash

U okviru akcija „Bolja cena – cena za narod“ biće snižene cene brašna TIP 500 i TIP 400, suncokretovog ulja, kiselog mleka, margarina, sirnog namaza, crnog luka, pasulja, kupusa, paštete, viršla, smrznutog graška, džema, keksa, paste za zube i sapuna. Akcija će trajati do 31. decembra ove godine, a proizvodi koji su deo akcije u prodavnicama će biti jasno označeni znakom „Bolja cena“. Pod istom oznakom je i 20 proizvoda čije su cene snižene 13. semptembra.

"Izuzetno sam zadovoljan odazivom trgovaca i proizvođača, vidljivošću akcije i njenim efektima. 'Bolja cena' je zajednička akcija i inicijativa države i maloprodavaca, i njen osnovni cilj je da zaštitimo standard građana i pomognemo im da za svoj teško stečen novac mogu da kupe što više proizvoda", rekao je ministar trgovine Tomislav Momirović.

Naveo je da proizvoda iz akcije "Bolja cena" ima dovoljno i biće dostupni na rafovima svih maloprodajnih objekata u zemlji, u više od 2.500 prodavnica. Momirović je rekao će preprodaja proizvoda biti oštro sakcionisana.

Izvor: Beta